LOT'S TOKO

LOT'S TOKO Indisch genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lot's Toko. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 21:42 Nasi rames smaakte als magnetronmaaltijd en was ook zo verpakt compleet met folie. Was erg spicy waardoor je weinig anders meer proefde. Veel kleffe rijst. Dit gold ook voor de sat├ęsaus die veel te pittig was.. Stokjes hadden weinig vlees.
23 aug 2022 om 21:19 Het eten was ok. Het duurde alleen wat langer, dat had ik niet verwacht. Ze hadden geen shrimp cones, we kregen een alternatief, best wel jammer. Voor ons geen 2e keer.
23 aug 2022 om 20:55 Nooooit meer. Vast een toko voor mensen die de Indische keuken niet kennen en knor pakjes lekker vinden. Zelfs de boemboe van Conimex is beter. Rijst was niet goed gekookt, had behoorlijk veel harde korrels ertussen. Nasi rames speciaal weggegooid
22 jul 2022 om 19:41 Ik moest langer dan 1 uur wachten maar het was het wachten meer dan waard! Ik had de sateschotel en die was ontzettend lekker. Alles was lekker en goede porties!
21 jul 2022 om 23:06 Heerlijk vers eten en superheet bezorgd. Kipsate menu is zeer uitgebreid, ik kreeg de helft niet eens op, morgen lekker voor de lunch 5 sterren!!
17 jul 2022 om 10:18 Heerlijke kleine stukjes kip sate (niet die grote droge brokken). De nasi rames is echt lekker, de ajam ritja mag wat pittiger. Spareribs zijn ronduit meer dan geweldig. Kortom een uitstekende prijs / prestatie !
12 jul 2022 om 21:10 Wederom heerlijk en met liefde bezorgd. Het blijft ons lievelingsrestaurant.
12 jul 2022 om 15:07 Always the best food here and great service! Thanks again!